Sorry

okej så jag har inte uppdaterat bloggen på ett tag men jag har inte haft nån lust sen har mina dagar gått åt att bara jobba så bear with me okey! Imorgon är det midsommar och jag ska väll spendera den med familjen och bara ta det lugnt ^^

Juste en liten update jag ska bli gudfar! Åt min söta lilla brorson

Åh jag är så lycklig! ^^

Nej nu ska ja sjunga vidare som min lärare(som även är min bitch ;D) Jessica säger "öva, öva, öva och sjung nasalt!" så nu blire Queen och adam Lambert resten av kvällen! Fuck yeah :D

I effing love you Nintendo <3333

 



Ord kan inte beskriva min kärlek för er <3

About Sony

Okej okej så det var en ganska så stor grej som hände på sonykonferensen och det var annonserandet att glAdos kommer till PS3! The Cake will lie again, Portal 2 FFS! Och vi fick se den första gameplay trailern på det och jisses det här såg riktigt kul ut! :D

Extra extra!

Okey stora överaskningar idag! Nintendo kör på sthenhårt nu när det läckt ut bilder på en lite remake vid namn The Legend of Zelda The Ocarina of Time! till Nintendo 3DS!


The news just keep on rollin in!

E3 Dag 2! Sony ...YAWN!

Jag hade höga förhoppningar för sony men det enda dem gjorde var att mala på om sin jävla movekontroll, att dem har 3D gaming(om det nu är så att du har en 3D tv som kostar jag runt en 30000 kanske?) och en massa skitspel som inte var värda mödan...

Jag orkar inte ens skriva om det vilken besvikelse! Sony är nog definitivt det här årets stora förlorare när det gäller konferenserna iaf!

E3 Dag 2! Nintendo OMFG Nintendo

Deras tema var otroligt bra, Old School Nintendo har valt att blåsa liv i en massa gamla klassiker som dem flesta gamers håller varmt om sitt hjärta <3

Men okej så Nintendo började inte så bra eftersom dem hade lite tekniska problem när dem skulle visa Upp det Nya:

Legend of Zelda Skyward Swords!: Som btw såg ut att vara riktigt kul, dem har gjort om kontrollen och gjort så att svärdet, skölden (och allt annat) är i din makt du styr den med din wiimote+, du gör allt själv! Det såg otroligt bra ut! Definitivt en must have för alla med ett Wii! Den kommer släppas under nästa år.

Kirbys Epic Yarn: Ja gott folk Kirby är tilbaka och sötare än någonsin! Den här spelserien har även den fått ett otroligt lyft och har nog aldrig sett bättre ut! Den nya stilen verkar vara precis det som behövs för att kirby ska få en ordentligt bra comeback! Kirbys Epic Yarn kommer släppas nu i höst.

Golden Eye: Jadu den här var något av en överaskning och lite läskigt eftersom jag bara häromdan tänkte för mig själv att man borde göra en remake på detta underbara spel, som i mångas ögon anses vara Fadern till den moderna shootern! Otroligt kul att dem vill göra en remake!(sen att dem bytt ut Pierce Brosnan mot Daniel Craig är inget jag direkt klagar över ;D) Även detta spel kommer i Höst!

Efter ett tag så började dem spela trumm musik när dem skulle visa upp ett kärt gammalt ansikte jag började nästan gråta då jag snabbt som fan förstod att det handlade om...

Donkey Kong Country Returns!: Ett helt nytt DONKEY KONG!!!! OMFG jag höll på att gråta mig till döds av glädje jag har längtat efter det här så länge!!! Jag älskar dig Nintendo! Jag älskar er alla för det här, det här spelet kommer bli bra! Samma gamla oldschool sidescroller samma underbara Donkey Kong känsla. ÅH VAD JAG HAR LÄNGTAT!!! Även den kommer denna höst!

Metroid Other M: Snygg, snyggare, snyggast! Metroid other M gjorde inget annat än att imponera och det faktum att dem även där återvänt till sidescroller gaming är helt underbart! Sen att man kommer kunna köra i first person också ger hela spelet ett otroligt mer djup som jag gärna vill ha mer av och det kommer jag nog definitvt få! Metroid landar i en butik nära dig den 31a Augusti.

Kid Icarus: Även denna gamla goding som inte sett the light of dawn sen dess 8 bitars dagar, Men nu är hans comeback här och grafiken såg ut att nästan vara lika bra som på ett wii! Och varför jag skrev så är ju för att det här spelet är det första spelet som görs exklusivt till...

Nintendo 3DS: Precis som jag trodde så stängde dem Konfen genom att visa oss den helt nya otroligt snygga och fantastiska 3DS. Den här konsolen kommer göra för spel världen det Wii gjorde för spelkontrollen. Det var helt otroligt 3Ds kommer till och med klara av att spela upp filmer..i 3D!

Det finns inga ord för hur episkt det här är! Jag har vittnat om spleindustrins kanske största steg in i framtiden och jag har vittnat den live från mitt rum här i Norrtälje! Kvällens två stora teman var Old School och Sidescroller, men för att kanske visa med text hur dem dem banat vägen för framtiden måste jag kanske använda mig av ett citat från Nintendo när dem skulle presentera 3DS för världen:

" Tonight we hace shown you the past coming back to life in front of your eyes, but now we also want to show you the future"

Framtiden ser ack så ljus ut, Tack Nintendo!



Snart dags för Sony och att bli blown away en gång till förhoppningsvis!

E3 Dag 2! Nintendo och Sony predictions

Dags för dag 2! Här kommer jag skriv lite om vad vi kan vänta oss att se under dagens två stora konferenser nintendo och sony:

Nintendo:

Zelda 2 Wii: Jag har hört från olika håll på internet och tror själv ganska säkert att det nya Zelda till wii som just nu kallas "Zelda 2 Wii" kommer dyka upp och kanske få ett releasedatum(?) Som vanligt med nintendo så visar dem oftast inte upp spel(speciellt inte Zelda) förräns dem är 100% säkra på att så här kommer det bli och det är i stort sett klart. I dagsläget vet man inte alls så mycket om det här spelet mer än att Link är äldre än i dem andra spelen och att världen på något sätt förändrats(kanske en ny tidsålder har nått hyrule, no more medeltid?). Sen fick vi ju en liten hint av Nintendo och det var den här bilden:



Med den här bilden kom även ledtråden:
"Notera att Link inte har ett svärd"

Såklart har spel världen nästans överbelastats med teorier men ikväll lär vi få svar på om vi fans hade rätt eller om vi verkligen kommer bli helt överaskade.


3DS: Nintendos handhållna satsning inom 3D tekniken som enligt dem ska kunna leverera 3D effekter utan behovet av 3D glasögon. Hur den här konsolen ser ut eller huruvida lyckat grafiken är återstår att se men nintendo har vart lite före sin tid oftast(mest noterat med Wii som var den första fullt fungerande motioncontroll konsolen en trend som både Sony och Microsft nu hakar på med "Playstation Move" respektive "Kinect") Så jag är inte alls pessimistisk inför den här konsolen det har stora möjligheter att bli riktigt bra!

Ett nytt wii?: Chansen finns där många har länge spekulerat på om det här blir året dem annonserar uppföljaren till nintendos storsäljare "Wii". Man kan ju alltid hoppas!

Playstation:

Playstation Move: Sonys satsning på Rörelses kontroller har redan visats en hel del och kommer säkerligen ta upp en stor del av deras konferens(precis som Kinect var dominerande på Microsofts)



Jag är inte riktigt superförtjust över Playstations rörelsekontroll idé, jag tycker nog att microsoft tar hem vinsten för det här men det återstår ju att se dem kanske imponerar skiten ur mig på deras presskonferens, precis som microsoft fick mig att kipa efter luft igår(jag sitter seriöst och väntar på nya 360 och Kinect såfort dem kommer ska jag springa och köpa det!).

Final Fantasy Versus XIII: Den andra delen i Fabula Nova Crystalis serien som hitills är exklusiv för playstation 3 (man vet aldrig dem kan dra en E3 2009 och annonsera det till 360 precis som dem gjorde med Final Fantasy XIII) Det har inte visats så där jätte mycket av det här spelet en massa cinematic trailers men ingen gameplay så ikväll hoppas jag på att man får se lite mer gameplay från spelet så man ser hur det kommer fungera!

Nya PSP: Det har länge spekulerats om den här konsolen men de rykten som just nu far runt mest är att den kommer ha inbyggd hårddisk samt att den kommer sakna knappar och vara touchscreen baserad. Många PSP ägare där ute hoppas på att den kommer ha dubbla analoga kontroller istället för bara en något sony säkerligen tagit i åtanke och fixat(kan vi ju hoppas).

Nya Menysystemet för PS3: Kanske inte låter som en big deal för er men för mig som hardcore gamer och teknik fantast så är det här stort menyn i PS3:an är det jobbigaste jag vart med om i mitt liv! Så jag hoppas verkligen att det här blir bra!

Aja nog med spekulationer! Nu ska jag börja göra mig iordning för att se nintendos konferens som säkerligen blir bra!

E3 Presskonferens nr 1: Microsoft blew my mind!

Jag är helt seriöst i schock!
Microsofts presskonferens var så proppad med bomber och inga små jävlar utan atombomber! Jag kommer skriva lite om mina intryck (av de stora bomberna)från konferensen! Under morgondagen (eller ja så fort dem blir tillgängliga) så kommer jag lägga upp trailers och bilder!

Kinect: Som då är det officiella namnet på Project Natal och var det konferensen handlade om till största del, verkar otroligt sofistikerat och otroligt välgjort! När EyeToy kom till Playstation 2 för några år sedan så fungerade det inte sådär till 100% och det var tydligt att den var lite före sin tid och att teknologin inte riktigt var redo för den ungefär som med 3D filmer under 80 och 90 talet. Men Kinect funkade otroligt bra och allt ifrån spelen till hur man kunde röststyra sitt xbox gjorde den till något helt i en klass för sig, det kommer definitivt vara en stark kandidat till årets julklapp i år eftersom den släpps worldwide nu i vinter och börjar den 4 november i USA.

Metal Gear Solid Rising: Finns bara tre ord för det lilla dem visade av gameplay: Epic, Kinect och Kojima

Gears of war 3: Introduktionen av 4 player co-op gör att den här spelserien kommer bli otroligt mycket bättre eftersom det var en av de få sakerna som verkligen saknades i 1:an och 2:an, förutom det så verkar inte gameplay ha ändrats sådär jättemycket utan det här spelet kommer nog förlita sig mycket på story, grafik och design för att kännas nyare men det är ju knappast en nyhet inom spelvärlden.

Fable 3: Det här var en tung titel för mig eftersom jag fullkomligt älskar Fable Serien! Och Peter Molyneux gjorde mig fan inte besviken det här spelet kommer bli bra och med bra så menar jag verkligen bra! Dem har förnyat allt gameplay, design, grafik, voice acting och inte minst storyn som ser ut att bli den tyngsta i serien so far!! I <3 U Lionhead Studios!

Halo Reach: Idag visades en gameplay trailer på campaignen och vad Halo Reach har att erbjuda för den absolut första gången och allt jag kan säga är att jag längtar efter September! Halo Reach kommer bli den sista delen I Halo serien eftersom Bungie annonserat att dem inte kommer fortsätta med att göra Halo spel framöver (kanske inom en väldigt distant future) och det känns rätt bra faktiskt att dem vill avsluta en serie som ändrat spelindustrin så mycket när den kom för tio år sedan genom att berätta hur allting började, hur Reach föll och The Covenant startade sitt krig mot mänskligheten.

The Big Surprise: Som under en längre tid spekulerats om och som många hoppats på så länge, Den nya XBOX 360 visades upp för första gången!



Super slim, 250 gb, Super tyst, inbyggt wifi.

Allt detta för samma pris som ett xbox 360 120gb kostar i dagsläget! Allt jag kan säga är sign me up jag ska ha en, sen kom den andra bomben bara någon minut efter att dem visat upp den här skönheten!
Den nya XBOX 360 kommer skickas ut till butiker...idag!
Så till slutet av denna vecka finns den tillgänglig i butiker! Dock vet jag inte om det gäller för europa men det betyder bara att den kommer inom en snar framtid hit också!


Imorgon är det dags för nintendos konferens där dem bland annat kommer visa det nya Zelda till Wii! Den börjar kl.18:00 svensk tid och det innebär att jag kommer sitta bänkad för att kolla den följt utav Sonys konferens kl.21:00! Där jag hoppas få se Final Fantasy Versus XIII och Kingdom Hearts 3! Jag tvivlar på att dem kommer visa ett nytt KH men man kan alltid drömma ^^

Vacation!

Den här veckan som gått tog jag en väl behövlig semester från världen! Ingen kontakt med absolut någon som jag brukar prata med varje dag! Dvs Ingen msn, ingen facebook ingen någonting! Jag har inte använt en dator till någonting(förutom att titta på alejandro videon*orgasm*) och detta lyckades jag med genom att jag stack hem till min kära vänner i märsta! Eftersom dem skulle ta studenten på Tisdagen :D

Måndag: Jobb från 12-21 följt av en bussresa och tågresa på två timmar för att komma till märsta (jag åker en omväg men det är mest för att jag hatar allt bussbytande man måste göra om man åker den korta vägen). När jag väl kommer framrunt 23:30(!!) så blir det inte mycket sömn eftersom dem är båda nervösa inför sin student som då var på tisdagen Jag fick lägga på ansiktsmasker, fixa slipsar och hjälpa med allt möjligt! Men men är man bra på att styla folk så är man ;D
Så det slutade med att vi gick och la oss runt halv tre för att sedan gå upp kl 6(eller iaf dem) för att göra sig i ordning vilket leder oss till...

Tisdag: Tisdags morgonen var stressig som fan! Jag följde bara med strömmen och hjälpte till så gott det gick med att fixa bord, fixa sallader, bädda sängar osv. När vi väll åkt till riddarholmskajen där dem skulle med båten(Yeah I know deras utspring var flashigt som fan!) så kom vi dit en timme för tidigt så vi väntade på att resten av deras familj skulle börja ramla in, efter mycket förivirrande och spring fram och tillbaka(mest pågrund av fucking polisen) så kom dem äntligen på den fina båten!

Seriöst det var det mest epic fucking utsprång jag har vart med om i mitt liv det var så fint och vädret var helt perfekt och allt var bara perfekt! Jag var så glad för deras skull för dem förtjänade verkligen den underbart fina dagen dem fick =)

Sen kom ju den bästa delen med dagen och det är ju såklart.. flaket! Som jag då fick äran att åka med på  och parta med mina kära vänner, och parta det kan ni räkna med att vi gjorde! Holy mother of god jag har aldrig sett så mycket öl och cider sprutas på folk och jag hade ingen aning om att öl sved så förbannat mycket när man fick det i ansiktet! Men det var oerhört kul! Här får ni e bild på mig och Alvaro samt en en film från flaket! :D

 

 

 

Jag behöver nog inte direkt skriva i detalj hur mottagningen var men jag kan lägga upp lite bilder så får ni ju se själva ^^

 

Världens sötaste hund här ovanför jag höll på att dö i en cuteness koma!

 

Större delen av veckan efter deras student gick till på sådant sätt: Vi chillade, åt en massa gott, umgicks, drack en massa gott(vi gjorde smoothies två kvällar i rad och dem var Delish!) vi hade skitkul rent allmänt! Sen är det ju så att jag måste erkänna att jag gjorde något lite drastiskt där borta(förutom att att typ köpa kläder för 1500 på två dagar) och det är det här:





Jag kan ha råkat färga håret för första gången i mitt liv och det kan råka vara så att jag älskar det!! På den här bilden syns det jätte tydligt men det är pågrund av belysningen men den gjorde jag så ljus med flit så att ni mina kära bloggläsare skulle lägga märke till det! Det syns inte lika mycket i ett normal belyst rum men ändå jag menar mitt hår mitt hår var fucking svart!

Kolla skillanden för fan!

Före:


Efter:



Oh baby I look so bad ;D


aja nu är det dags för mig att sluta blogga innan det här går överstyr!


Jag kom nyss på att jag kommer behöva göra om headern nu eftersom jag har en ny hårfärg....

NOOOOOOOOOOOO!!!! T_T

Six billion Secrets

"I wish I had the courage to tell you that I like you, but I don't.

The best I can do is make sure that I'm always there for you when you need someone, and help talk you through all the shit you have going on right now.

I'm sorry I'm not brave enough. Maybe one day I will be.."



Det här en av många hemligheter som männisor utöver världen har skickat in anonymt till sidan sixbillionsecrets.com
för att hela världens ska få se dem, jag hittar alltid sånna här sidor(failbooking,omg-facts osv) men den här är så gripande!
Jag har läst saker som jag inte ens kunnat föreställa mig, fått se hur människor egentligen är och relaterat till mycket, den här texten jag la upp här ovanför är en sådan.


Det kunde lika gärna vart jag som skrivit den.

And I'm hooked!

 

Jag fullkomligt älskar den här videon!

Jag har älskat låten ett tag nu sen jag hörde previewn för första gången jag fick en sån underbar känsla i kroppen utav den! Det här är nog definitivt en låt jag kommer lyssna på mycket framöver!

I fucking love you Kylie!


My heart will never die

Angelica Cifuentes (Min Svägerska)

Vilket fint brev!

För mig har detta inte varit en hemlighet. Har kanske vetat det längre än du själv! : ) Man märker det så tydligt på de flesta människor! Förstår din rädsla speciellt hur mamma och pappa kommer reagera, men från oss behöver du inte vara orolig! Vi älskar dig och kommer alltid älska dig som du är! Du är en väldigt härlig och glad människa, visst en grävling emellanåt men det är ändå du och det är dina intressen. ( Fast det är kul att retas emellanåt precis som vi gör med jocke) ; )

Fortsätt vara den du är! Hur och när du kommer berätta för dina föräldrar är en annan sak. Kanske kan underlätta att vi är där när du berättar. Så att claudio kan vara ett stöd. Misstänker att Ana vet kanske melo med men att de vägrar inse sanningen pga hur de är uppväxta och var de kommer ifrån.

Men vi är med dig juanjo!!



puss och kram!!!



Daniel Cifuentes (Min Storebror)

"tu felicidad es lo unico k importa.
esto yo ya lo savia i siempre estare ahi por ti.
te quiero mucho"

"Din lycka är det enda som är viktigt.
det här visste jag redan och jag kommer alltid vara där för dig.
Jag älskar dig väldigt mycket."




Claudio Cifuentes(Min äldsta Storebror)

"tu sabes que te querimos como seas y asi lo he hecho yo todo el tiempo. esto yo ya lo sabia y se que es muy dificil para ti .
tu y el daniel pueden siempre contar conmigo los quiero demaciado alos dos.."

"Du vet att vi älskar dig hur du än är och så har jag gjort hela tiden. Det här visste jag redan och jag vet att det är väldigt svårt för dig.
Du och Daniel kan alltid räkna med mig för jag älskar är er båda alldeles för mycket."




Jag är så lycklig just nu.


Brev till min bröder

Igår natt skrev jag en statusuppdatering som jag tog bort eftersom jag ångrade hur jag formulerade mig men pappa var så sårande och kränkande igår att han drev mig till att göra något jag ångrar vilket fick mig att låta som en elak person, det fick mig att tänka att nu får det vara nog.
Det här kanske kommer förklara varför jag vart en sån instängd person som inte kunnat öppna upp sig helt och dela med sig med er min min familj under en så lång tid och ni ska veta att jag ber om ursäkt för det sättet jag betett mig på.

Ni behöver först och främst veta att jag är fortfarande er lillebror, samma gamla Juanjo som spelar alldeles för mycket tv-spel, är hemsk på sport men som framförallt älskar er båda så otroligt mycket och jag vet inte vilken sorts man jag hade vart idag om det inte var för er båda två jag har aldrig sagt det här till er eftersom det var lättare för mig att vara tyst och inte säga för mycket.

Jag älskar er båda två så otroligt mycket och jag hoppas kunna räkna med ert stöd genom det här för det är något som skrämmer mig så mycket och jag är så rädd just nu, men jag kan inte leva i en lögn längre jag har velat säga det här till er i flera år nu och jag behöver er nu mer än någonsin.

Jag ber om ursäkt för att jag inte vågat säga det här till er personligen men faktumet är att jag just nu tar till hela mitt mod bara för att säga det över ett mail på facebook.

Jag är kär i en kille. Det här är inte första gången det händer men den här gången tror jag att det kan bli seriöst och om det blir det så kan jag inte ljuga längre, jag känner att det får räcka nu. Om det finns någon jag måste vara ärlig mot om det här så är det er två först och främst eftersom det spelar större roll för mig att ni accepterar mig för den jag är, jag är rädd för att berätta det här för mamma och pappa, jag är rädd för att det här kan vara en hemlighet som måste hållas livet ut eftersom det är något jag inte vill, men det som skrämmer mig mest är att ni vända ryggen mot mig jag är så rädd för att förlora er båda två att det är huvudorsaken till att det tagit mig sån tid att säga det här till er.

Jag föddes på det här sättet det är något som inte kan ändras, jag kan inte hjälpa den jag är jag, men missförstå mig inte jag älskar den personen jag är, och jag är stolt över den jag är.

,Juanjo

I'm out

Okej det här börjar kännas tjatigt men till er min vänner som läser min blogg(och inte är vän med mig på facebook) så är det här en viktig milstolpe i mitt liv idag kl. 00:10 postade jag den här statusen på facebook:

"Pappa jag skiter i vad du tycker eller vad du säger hata mig så mycket du vill jag har slutat bry mig, för hör och häpna DIN SON GILLAR KILLAR OCH HAN FUCKING ÄLSKAR DET! Vet du hur många killar jag har vart med i "ditt" HUS? Vet du hur många gånger jag kommit undan med det mitt framför näsan på dig? HAHA JAG ÄLSKAR DET HÄR! EAT YOUR FUCKING HEART OUT! I'M HERE I'M QUEER BETTER GET MOTHERFUCKING USED TO IT ASSHOLE!"


That's right gott folk, jag har tagit mitt först steg ot ljuset utanför garderoben(eller ja iaf runt min familj eftersom alla andra förutom dem vet)

Nu börjar ett fräscht och nytt kapitell i mitt liv. Ett ärligt kapitell jag tänker inte vara gömd längre jag villatt världen ska uppleva den jag är och älska mig för den jag är.

Missförstå mig rätt jag älskar min familj(förutom pappa obviously) och jag vill kuna dela min kärlek med dem när jag träffar en kille vill jag kunna presentera honom för dem, jag vill kunna bjuda dem hem till oss på middag, Jag vill kunna göra allt det som min familj redan gör utan att behöva dölja någonting.


I'm here folks and I am Queer men jag fortfarande densamma jag alltid vart,
Jag är fortfarande Juanjo.

RSS 2.0