,


Pillow Talk

Pillow Talk is a project aiming to connect long distance lovers. Each person has a pillow for their bed and a ring sensor which they wear to sleep at night. The sensor communicates with the other person’s pillow wirelessly; when one person goes to bed, their lover’s pillow begins to glow softly to indicate their presence. Placing your head on the pillow allows you to hear the real-time heartbeat of your loved one.

I need this

I Need this right now


-

You're taking up a lot of space in my head.

My Spirit Animal


Did You know?

This would be me, yeah I'm an awesome lover and romantic as hell #CallMe

The Boy With The Broken Smile

Why now, why like this? I dont want it to end like that i wanted serenity and peacefullness not this, you don't deserve it.... I love you so much please not like this.

My heart and soul is breaking, please god not like this.


Why

This day has been so perfect up until now my world just crashed and burned to smoldering pieces.
Jag vet inte vad jag ska göra...

Summer 2012 feeling

Jag har en känsla av att den här sommaren kommer vara riiiktigt najs när det gäller musiken och sommarkänslan! I mean These 2 songs just fucking bring it! Det är väll trots allt sista sommaren? Så det är väll dags att göra allt man aldrig gjort eller hur? Jag kan fan inte vara mer taggad!
FUCKING BRING IT!

Oh Finally

Jag har änligen lyckats dra med mig att göra en ny header jag har sagt att jag ska göra det länge men nu så blev det äntligen dags mest tack vare att jag hade många fina bilder från Chile xD

Changes

Chile var en riktigt bra upplevelse för mig, Jag känner att jag på något sätt lyckats bli mer av en självständig person med en helt annan syn på mitt liv.
Ända sen jag kom hem har jag gått runt med känslan av att jag inte riktigt hör hemma här längre och det gör jag inte! Jag hör verkligen inte hemma här det är ungefär som att jag numera är en fisk som är alldeles för stor för sin damm, jag måste upptäcka mina vyer och vara den person som jag vill vara samt leva det livet som jag vill leva.
Jag måste ge mig ut jag måste börja våga ta chanser även fast jag inte vet om jag kommer lyckas uppnå det jag vill så måste jag prova, jag vill resa till platser som jag aldrig trodde jag skulle besöka, jag vill göra saker jag aldrig trodde jag skulle få göra! Allt känns så nytt, uppfriskande, mystiskt men framförallt så känns det möjligt!
Innan jag åkte till Chile så kändes som att jag var personen som skulle glömmas och att jag skulle vara den som förlorade något men numera inser jag att JAG är "The One That Got Away" och inte tvärtom.
Det är dags för min berättelse att äntligen ta sin början i det nya kapitlet jag vill kalla livet.

.


Perfection


Finns inga ord


You and only You

There is no way in Hell I'm giving up on you

Hopeless Romantic

"Reign of Love" måste vara den mest perfekta och romantiska sång som finns
Jag vill bara dansa tryckare på en brygga full med levande ljus i solnedgången i Stockholms skärgård när jag hör den.

"Fix You" är också en av mina absoluta favoriter men den skulle jag vilja att den spelas på högsta volym när jag friar till min kille precis när den drar igång i slutet är när jag skulle gå ner på ett knä och dra fram ringen....


(Yeah där har vi 2 mina ultimata romantiska fantasier...awkward)


PS. Till den som undrar så tror jag faktiskt att jag börjar bli frisk! Håll tummarna för fan :(


Doctor

So idag var jag på akuten med min mor och min moster efter knappt en halvtimme där så fick jag mediciner som jag ska ta i 5 dagar då jag tydligen har lyckats få Gastro Enteritis som i stort sett är en obalans i bakteriefloran i min mage, det känns som att jag äntligen börjar se ljuset i slutet av tunneln med den här jävla sjukdomen! Måste dock dricka 1 liter (!) Gatorade dagligen (!!)
och ja det finns ju godare saker att dricka i det här landet än fucking gatorade!

Man ska dock se det från den ljusa sidan jag har säkert gått ner en 3 kg förra veckan och då jag inte kan äta normalt tills slutet av den här veckan så lär jag gå ner 3 till....

Undernärd.se

Just nu längtar jag verkligen ihjäl mig efter en Pizza från Esplanaden med Rose och Linn!

Första saken som införskaffas när jag kommer hem blir det och Chips!

God in heaven jag längtar ihjäl mig!
Anyhow klockan är 01:52 här i Chile så det börjar bli dags för mig och Bill att sova!

Buenas Noches Amores! <3


Seriously

Blogg.se appen till iPhone är seriöst sämst.... Om ni undrar varför jag inte skriver så mycket är det pga den här jävla skitappen!


Best vacation ever

So jag har vart sjuk i snart i snart 5 dagar... Magsjuk för att vara exakt jag har tydligen lyckats dra på mig den chilenska versionen av vinterkräksjukan så yeah I've been better imorgon bär det förmodligen av till akuten om jag forsätter såhär.....

Dem senaste dagarna har bestått av att pimpla i mig Gatorade inte ät något annat än soppa och rostat bröd samt attspwla Dissidia till med Billy (Billy är då det jag döpt Chocobon)

Men honestly jag kag orkar inte va sjuk längre så ni får det fan ta och räcka med min otur!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1855762/images/2012/pic_187673125.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1855762/images/2012/pic_187673125.jpg" class="image">


Wat The Actual F@&'!

Asså inte för att någon ska freaka men jag hade en liten olycka häromdagen som kunde ha slutat jävligt illa, jag var på stranden och jag och en kompis drogs ut lite för långt till havs och om det inte vore för att jag kan simma jävligt bra så ja... Jag hade inte skrivit det här om vi säger det så.

Men anyhow hela upplevelsen var rätt så otäck fast nu i efterhand så vet jag inte om det är en försenad chock eller om det är något annat men jag har blivit lite rädd för att sova då jag vet att jag kommer ha världens mardrömmar! Jag har haft dem ända sen det här hände utan undantag varje gång jag somnat and honestly jag har börjat tröttna på skiten!

Oh well hopefully så kan jag sova ordentligt i natt och oroa er inte;

Det finns inte en chans att jag badar i havet igen någon gång i den snara framtiden...


Time

Att skria inlägg både på tumblr och här är jävligt tidskrävande och lite irriterande men eftersom jag inte direkt promotat min tumblr för någon överhuvudtaget så får jag väll skylla mig själv xD


RSS 2.0