Weekend

Jadu min helg har bestått av en hel del roligheter

 

Fredag:

Efter jobbet drog jag och köpte Fable 3 sen träffade jag kim som köpte Fallout: New Vegas. Ikväll skulle vi ha gamernight vilket vi hade men det blev bara Fable 3 och Family Guy xD

 

Fable 3 var riktigt kul, ganska coolt och allmänt badass, in short,

My kinda game!

Dessutom kollade vi på lite youtube klipp och hade en nostalgisk stund tack vare den här killen ^^

(som tydligen är min kompis syssling O_o)

Lördag:

Dagen efter så var det dags för en Halloween inflyttningsfest hos min älskade Rose och Linnie som var riktigt jävla nice <3

 

 

 

Fiya och Johan kom utklädda som varandra! xD

 

Och här kommer kvällens i särklass bästa förklädnad

 

OMFG jag tror att jag dog lite granna när han kom in i det där xD

Hahahahahaaha

 

Och ja såklart jag filmade ;D

 

Söndag:

 

 

Yeah så mycket har jag haft för mig idag xD


However

Så funderar jag starkt på att göra en musikvideo med mina biatches mest bara för att det vore sjukt roligt! :D

Great

Såklart har jag haft ont i huvudet sen jag slutade jobbet idag så jag har inte kunnat göra nå video ikväll, jag gick inte ens till gymmet så nu känner jag mig mega lat ...

Aja sry to disappoint you folks men det får väll bli någon gång under helgen =/

Well I wonder

Jag funderar på att göra en video på youtube en en personlig vlogg bara jag och mina kamera, den ska handla om min tid när jag började acceptera faktumet att jag är homosexuell. Jag vill lägga upp den på "it get's better" -kanalen på youtube också som många andra har gjort.

Men idag hinner jag nog inte men imorron efter gymmet tänker jag sätta mig ner och göra den så ni lär se den när den dyker upp här på bloggen :)

*cutegasm*


Snowday

Inte nog med att det har snöat idag, Jag är rastlös som fan vet inte vad jag ska göra men jag vill göra NÅGOT! Samtidigt som jag inte orkar göra någonting och bara vill ligga här i min soffa, se på film och dö inför morgondagen(Högskoleprov jippie!)

-_-


Kill me now, jag vill ha mina kusiner i Chile. Jag vill åka iväg och slippa snön! Gah jag hatar vintern!

They see me rollin'


Nå nu har man styrt körkortet så jag kommer glida runt nästkommande dagar i pappas bil ;D

Loco I guess



 

Något säger mig att jag kommer höra den här en hel del när jag är i Chile...


If time is all I have

 

 

Seriously I'll waste it all on you


Veckans solklara Glee låt

 

Man blir ju helt varm inombords Quinns röst är såå söt!

<3


The Primerib of America

 

Sånt jävla bra tal! Helt sjukt bra!

Synd bara att lagen inte togs bort eftersom det fattades typ 2 röster! Det är så att man förlorar hoppet på mänskligheten ...


Oh I am good at being bad

 


Haha I had an egomoment idag så jag var tvungen!

Still have my Heart

 

Lyckopiller! :D

 

Have a good one folks <3


Son of a motherfudger!

Är det illa att jag redan ser framemot nästa veckas Glee innan jag ens ett den här veckans?
Absolut inte!
För nästa vecka blir det The Rocky Horror Glee Show!

Så jävla awesome! :D

Today is a Fantastic Day



Lyssna och läs jag vill försöka få er att känna den glädjen jag känner i mitt hjärta just nu

Idag har nog vart en utav dem bästa dagarna i mitt liv men för att förklara varför jag känner en sån enorm Glädje idag så måste jag berätta om något som tyngt mig dem senaste åren.

Jag har en vän, en bästavän faktiskt hon och jag skulle egentligen födas på samma dag men jag fick ryck och kom ut lite för tidigt xD
Sorry girl!

Hon heter Pamela, och är en av de få människor på denna jord som jag litar på till 100% och som jag känner att jag kan vända mig till när det är jobbigt hon har vart där för mig genom vått och torrt och jag har vart där för henne.

Men det är så att för några år sen under vårt första år på Gymnasiet och vi var båda nervösa och förväntansfulla inför de 3 åren vi hade kvar i skolan, Men en dag så kollapsade hon i skolan och ingen visste varför. Hon låg på sjukhus i några dagar tills doktorerna hittade orsaken.

Hon föddes med en ovanlig missbildning i sin hjärna som gjort att ett utav blodkärlen var tunnare än vad den skulle vara och pumpade inte igenom blod ordentligt vilket orsakade att hon bl.a. fick epilepsi (vilket då var anledningen tilla hon kollapsat)

Läkarna sa att hon inte fick ha en till attack på ett bra tag för det skulle göra att proppen som bildats i hennes huvud pågrund av det tunna blodkärlet skulle spricka och döda henne.
Dem opererade henne, dem gav henne mediciner, strålbehandlade henne, dem sa att hon troligtvis aldrig skulle bli frisk, att hon skulle behöva ta alla medicinerna varje dag i resten av sitt liv, medicinerna förstörde hennes höfter som hon har opererat, hon tappade håret runt det området som dem gjorde strålbehandlingen på, hon gick upp i vikt pga av kortisonen som skulle lindra hennes sjukdom men förstörde hennes skelett.

Hon har fått lida så mycket, men jag har aldrig sett henne gråta. Hon har alltid vart glad när jag har vart med henne och den gången hon fick sitt andra anfall som landade henne på sjukhuset igen så kom jag dit och hälsade på eftersom hon frågat efter mig och jag har nog aldrig vart så rädd över att förlora min bästavän som jag var då.

Men idag hörde hon av sig till mig och sa en enda sak: "JuanJo jag är frisk", jag kan fortfrande knappt tro det men hon har nu äntligen blivit friskförklarad.
Läkarna hade sagt att det aldrig skulle hända men nu 4 år senare så står du här Pamela och du har bekämpat det här, för din vilja att leva och vara lycklig var starkare än all skit du har fått gå igenom.

Jag älskar dig Pamela Diaz Rivera, jag kommer aldrig lämna din sida, du är min förebild personen jag ser upp emot dem gånger jag tycker jag har det jobbigt och allt känns hopplöst. Och jag är så tacksam att vår tid tillsammans nu äntligen inte är i fara utan allt är som det borde vara dvs,

Fullkomligt perfekt.

Här var vi 15 år gamla


Just a smalltown girl Living in a Lonely world

Helgens bravader kan beskrivas med ett ord. Episkt!

Det var nog länge sen jag hade så kul och allt det utan en droppe alkohol! (Yeah that's right I kicked that habit). Allt från sång och dans till extremt långa men otroligt roliga tal för våran älskade Linnsan som nu äntligen blev 20!

Kvällen började kl.20 för dem som var med och käka i resturangen men varken jag eller Mallan Brallan kunde vara med så vi kom lite senare vid 22 tiden(fashionably late ofc)

Det vart ganska chill bara mysigt till en början jag fick träffa en massa brudar som jag inte träffat på ett tag och det kändes so freaking nice <3
Sen drogs det igång ordentligt! Med allt från Dansnummer (Elin gjorde sin jävla afrodans till Waka Waka och jag gjorde The Timewarp tillsammans med Linn) till Sjungande! Vilket ni kommer få se här,
(Jag rekomenderar att ni kollar på hela Elins tal det var för jävla bra!)

 

 

Därefter var vi på Mobergs där dem hade 80-tals tema där något lite roligt hände xD

Det är så att jag och Mallan Brallan(som då är Elins Kusin för er som inte vet) är lite roliga när vi går ut tillsammans lite utav en Mega-combo-of-fun och sist vi gick ut så stod vi på ett par Högtalare och Framförde "Don't stop Believing" framför alla i rummet vilket ledde till Lite Uppmärksamhet :P

Och Mobergs hade då två dansgolv en liten som var mer som en bar än dansgolv men där dem spelade den bra musiken och sen den stora jäveln (Den gången gjorde vi då vårat nummer på det lilla rummet även känt som Black Room)

Well den här gången körde dem igång "Don't Stop believing" igen, fast den här gången på det Stora dansgolvet komplett med en fet scen samt otroligt mycker mer folk men det stoppar inte mig och Malin från att ha lite kul och visa upp oss va fan ;)

Vi intog den scenen snabbare än någon annan och körde på som om det vore Naturligt för oss båda xD

 

 

That Would be me, på Scenen med Malin som står framför mig och Jannike och Fia som var våra backup dancers ;)

 

Anywho vi hade skitkul! Det vart lite sent men sen gick vi till Statoil köpte korv sen hem igen och sova lyckad kväll indeed!

 

 

En liten bonus till dig som läser bara för att du är söt <3

Det här händer när jag och Malin ska sova hemma hos Elin och ingen av oss vill sova riktigt än.

(BTW, Det här så oseriöst det bara kan bli)


Birthday girl!

Ikväll blire ferre! Efter att ha jobbat idag från 7-12 följt utav gymmande(hurtig hurtigt) så ska jag nu bara chilla i några timmar sen göra mig iordning för att fira Tinnet som blir 20 barre!(imorrn men wtf vi kör på stenhårt ändå!)

Mina sexiga spexbrudar och moi!



Nu jävlar stina av duvemåla ska vi partaja! Som aldrig förr! :D

I want to hold your hand

 

Oh please, say to me
You'll let me be your man
And please, say to me
You'll let me hold your hand


...

Värsta dagen i mitt liv. Jag går och lägger mig och vill aldrig mer vakna.

Woho! Sunday friggin Sunday -_-

Jag hatar Söndagar!

Dem är så sjukt sega och så känns dem alltid sådär otroligt deppiga speciellt på hösten! God damn it jag känner bara för att myse ner mig och kolla på film eller nåt men såklart så vet jag inte vad jag ska se på för film eller spela för spel(Jag har kört fast på Final Fantasy X som jag nu nötat i några dagar så jag pallar inte -__-).

Så nu är ju frågan vad ska man göra sånna här sjukt sega dagar då det enda man vill är i stort sett bara gå och lägga sig(tyvärr kan jag inte göra det heller för jag har tränat och är såklart full med energi nu -_-).

Jag hade det i varje fall mysigt igår vi skulle gå ut men det vart ändring på det så det vart bara en massa  Nintendo 64 med mina vänner och det klagar man ju inte direkt på! Sen var det sista gången jag såg min bästa vän Emil på ett bra tag, honom har jag har känt sen vi var typ 3-4 år gamla och gått igenom en hel del tillsammans men han ska till spanien nu för att plugga spanska och vara med sin flickvän Sofie som åkte i September. Jag kommer sakna honom men jag vet att han har det bra och sen kommer han ju hem i december men då är ju jag i Chile så vi kommer inte ses förräns i mars xD

Jag hade det trevligt igår precis vad min baksmälla behövde! xD

GAAAH! Tjatiga jävla skit dag! Palla! och imorrn börjar intesivkursen också, körkort here I come, eller?
Aja skitsamma jag tror jag ska glo lite mer South Park som jag då gjort hela dagen och låta timmarna gå till det är dags för sängen!


Good Evening, God damn it! >_<

Och Juste




See you around buddy <3

Last Friday night Yeah, I think we broke the law

I Fredags var det dags för Inflyttningsfest hemma hos Fiya och Johan! Det känns så härligt att börja umgås mer med dem igen jag har verkligen saknat det! Så synd när man glider ifrån varandra men nu har vi glidit ihop igen iaf! :D

Här nere har jag lagt upp lite bilder från kvällen, lyssna på låten medans ni ser på bilderna vettja så blire lite roligare! ;D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det vart en riktigt lyckad kväll, med väldigt bra umgänge! Här kommer även en liten vlogg(såklart)

Bara att njuta! :D

 


You stand by me, I'm forever yours, Faithfully

 


RSS 2.0