Hyrule


Nu har jag införskaffat mig ett Wii och det ska firas med att spela lite Zelda Twilight Princess! :D
Förövrigt så var filmen igår bra! Rolig som tusan jag hade tänkte skriva ett lite längre inlägg om den men får se om jag orkar göra det idag annars blire ett inlägg imorgon ^^

Girls get your Dior ready!


Ikväll är det jag och mina brudar dvs min vänner från märsta och såklart
Carrie, Miranda, Samantha och Charlotte ;D


Don't you dare judge this book by it's cover!



Oh, do you know what you got into?
Can you handle what I’m ’bout to do?
‘Cause it’s about to get rough for you
I’m here for your entertainment

Oh, I bet you thought that I was soft and sweet
‘Ya fallen angel swept ya off your feet
Well I’m about to turn up the heat
I’m here for your entertainment


From me with love

OMGOMGOMGOMGOMGOMG

 

OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG

OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG

OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG

OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG

OMG!!


Oh Gaga <3

Gaga who was recently interviewed by The Times has stated that her upcoming Alejandro video will be about “the purity of my friendships with my gay friends.”

“I’ve been unable to find that with a straight man in my life,” she explains. “It’s a celebration and an admiration of gay love – it confesses my envy of the courage and bravery they require to be together."

“In the video I’m pining for the love of my gay friends – but they just don’t want me.”


Oh that is just so sad

Läste imorse på TMZ att Brittany Murphys man hittades död i sitt hem, nu är dem iaf tillsammans vart dem nu än befinner sig båda två.

Girl I love you!

 

Hahaha jag älskar henne så jävla mycket xD


The night always did make me kind of sad

According to Greek mythology, humans were originally created with four legs, four arms and a head with two faces.

Fearing their power, Zeus split them apart, condemning them to spend their lives in search of their other half.

I hope that my other half is out there somewhere.

Da Homes <3

Jag älskar mitt folk från märsta <3











Det har funnits mycket kärlek i mitt liv under den här helgen och jag är så tacksam för det :D
Älskar alla mina vänner <3

Och på den här bilden låtsas jag leta efter något i min skjorta ifall ni undrade vad fan jag höll på med.

Those could be our best memories

Nu är jag hemma och efter en en skön varmdusch och lite rena kläder är jag fit for fight! Eller inte jag kommer nog bara vara hemma hela dagen och chilla, Jag ska få celebert besök i form av mina vänner från märsta och det kommer bli så otroligt kul! Jag har saknat dem så mycket när vi var små så var det en självklarhet att vi spenderade några veckor hos varann under somrarna, det är väll mycket som ändras när man blir äldre men aja det är väll bara att se framemot dem stunderna vi får ^^

Men aja mer om gårdagen! Vi åkte ut till Vettershaga halv 5 efter att ha vart och köpt upp oss med proviant (i form utav korv, korvbröd Chips, Läsk och andra riktigt onyttiga saker). Men när vi väll kom fram så fick vi vänta på att dem skulle komma och hämta oss i en sisådär 45 min pågrund av en viss person(Nej Carro jag är inte alls bitter -_-), den tiden uttnyttjade vi väl genom att jag fick vara fotograf samt att Elin och Emil var mina modeller bilderna blev ändå jävligt bra för att vara ne helt improviserad Photoshoot!

 

Sen när båt fan äntligen kom så var vi alla redo på att äta upp varandra eller ja alla förutom emil som hela tiden gnällde över hur mätt han var(Nej då Emil jag var inte alls bitter! xD) Efter mycket om och men för att komma på den förbannade båten(mest från Elins sida som var livrädd för att ramla i) Så var vi äntligen påväg till Vättersö i den å så vackra Svenska Skärgården :D

Little known fact: Jag älskar att åka båt speciellt små jävlar som nästan välter utav minsta svallvågor det gör det hela så mycket roligare! Men iaf när vi äntligen kom fram till heaven, vilket det vi det här laget var för oss alla eftersom hungern höll på att ta kål på oss men ack sånt fint väder vi hade! Herregud, det var ju en fröjd att sitta på den där klippan och bara känna solen mot ansiktet medans vi grillade korv i solnedgången med en gitarr och sångtexter så var ju hela jäkla kvällen gjord inte ens myggen förstörde för mig!(och dem hade vi gott om mina vänner)




Mystämmningen var verkligen på en all time high men sen när mörkret föll så blev det lite dystert speciellt eftersom vi typ bara sjöng sorgliga låtar och sen gick jag och Carrolajnen ner till klippkanten så satt vi där och lyssnade på lite vacker musik på min MP3 som fick oss båda att nästan börja gråta xD

Oh yeah we know how to throw a party all right!

Anywho resten av kvällen spenderades med att sjunga, spåra(rent allmänt) och dansa till lite Lady Gaga på Elefantudden i mörkret eller det är iaf vad jag och Elin gjorde ;D.

Men när vi väll gick och la oss så vart det inte mycket sova pågrund av ett antal faktorer:

  1. Allergi - Believe me det var värre än att ha 20 mygg på sig konstant
  2. Mygg- som sagt jag hade runt 20st på mig konstant
  3. Köld - Ja det blire lite kallt när man är korkad, alkoholpåverkad och tänker "nej men bara sova i kalsonger det är nog inte så farligt" -_-
  4. Skuldkänslor- Jag mådde så dåligt för Carros skull som inte kunde sova pågrund av den där jävla hostan hon hade! Inte ok =(
Dagen efter var inte direkt som vi tänkt oss att det var(Vilket då var strålande sol som då skulle tillåta mig och tjejerna att sola hela dagen och få en fin bränna) utan det var dyblött det regnade resten av dagen och båtresan hem varinte den varmaste direkt då det regnade HELA VÄGEN. Men eftermycket om och så kom jag äntligen hem tack så mycket för den fin fina tiden vi spenderade på ön gott folk!


Aja här är en bonus: Vet ni hur en riktig stadstjej ser ut efter att ha en använt en mulltoa för första gången?
Jo såhär:


De liksom bara spritter av glädje! :D

(Förlåt Elin jag bara kände mig tvungen xD)


I must say





Jag är imponerad! Efter nästan 30 år i branschen så lyckas Mario fortfarande med otroliga prestationer! IGN har tilldelat Super Mario Galaxy 2 ett "perfekt score" dvs 10/10 vilket jag under alla dem åren jag har följt deras sida inte vart med om sådär jätteofta! Imponerad är nog lite av en underskattning till det jag känner då jag nu bara vill gå iväg och slänga mina pengar på ett Wii så jag kan njuta av det här underbara spelet när det kommer till sverigen den 11:e juni!

Gossip

Många utav er som älskar Lady Gaga the Mothermonster har säkert hört det som sägs vara hennes nästa Single känd under namnen Party boy/another day/Greatest det jag läst nu alldeles nygligen är att den här lilla demon som cirkulerar spelades in 2008 och skulle egentligen vara en del utav the Fame Monster men Gaga och producenten Red One(!) tyckte inte att den passade in med temat till The Fame Monster Skivan.

Så oddsen är att den här låten aldrig kommer "see the light of dawn" så att säga om inte hon bestämmer sig för att ha med den i sin nästa skiva som det ryktas kommer fortsätta på hennes "The Fame" tema vad gäller titeln på själva Albumet.

Sega ran into some spikes and lost their rings



Är jag den enda som ser fram emot Sonics stora comeback till 2D världen? Under en längre tid hade sega ett hemligt projekt under namnet "Project Needlemouse" vilket alla direkt fattade handlade om våran blåa vän Sonic och som många i spelvärlden vet så har näst intill alla Segas moderna Sonic spel floppat ganska så hårt. Därför var många skeptiska inför tanken av ännu ett hemskt dåligt Sonicspel att lida sig igenom.

MEN! Spelgudarna var glada den dagen då det annonserades att Porject Needlemouse visade sig vara Sonics stora comeback till sina rötter, Sidescrollern! Anywho det var ganska länge sen det här kom fram och Sonic skulle släppas på Xbox Live Arcade, Playstation Network och Wii Ware nu under Sommaren men har försenats till hösten 2010 pågrund av att dem vill finjustera spelet lite mer. Många spekulerar på att deras finjustering är infact pågrund av faktumet att spelet även utannonserats till release på App Store vilket då innebar att spelet skulle då även komma till Ipod Touch och Iphone, det som gör det hela lite misstänksamt är at detta annonserades bara några dagar efter att dem sagt att spelet var försenat.

Misstänksamt eller inte dem får göra det så bra dem bara kan för i höst kommer jag definitivt spela Sonic 4 på min Ipod i alla fall!

Just the thing I needed!

En stor dos familj! Idag har min Storebror från Sandviken vart på besök med sin sambo och deras dotter Thea som jag absolut bedårar! Älskar små barn speciellt när dem är så där otroligt söta denna ungen <3











Jag tycker det är så intressant att se mina brorsbarn för dem är så olika så man undrar ju hur mina ungar kommer se ut.


Fast innan dem kom så dammsög jag i huset, men eftersom jag är så bra och blev klar jävligt snabbt så fick jag ligga ute och sola i ca 45 min. Det var jätteskönt och precis när jag valde att sluta kom mamma hem med brorsan och company! Vi hade det super trevligt hela dagen så fick jag och min svägerska chansen att prata lite om allt möjligt och det är alltid lika underbart att få göra det, hon har trost allt vart tillsammans med min bror i nästan tio år nu så hon har i stort sett mig växa upp men eftersom vi inte ses så ofta nu för tiden pågrund av att dem bor så långt bort så går vi alltid undan någonstans och pratar lite när vi väl ses.  Senare på eftermiddan kom min andra storebror med sin familj(fru+2 barn och hund)plus en kompis till tjejerna så det var mycket folk men det är så härligt när vi samlas alla för det gör vi inte tillräckligt ofta tycker jag =)











Nu sitter jag har och bara tar det allmänt lugnt jag känner inte för att göra något alls asså! Imorgon bär det av till min kompis sommarställe ute i den vackra skärgården för första gången i år och det kommer bli så jävla underbart! Älskar det stället, där finns nog några av dem vackraste och mest romantiska vyer och utsikter jag sett i sverige tror jag(Chile kicks swedens blond little booty när det gäller den kategorin ;D)


Så imorgon kväll kommer jag nog vara blödig som fan sitta på en klippa vid havet (Med en utsikt som på bilden ovan som är tagen på elefantudden som den heter på ön dit jag ska ^^) och bara lyssna på romantiska låtar tror jag det kommer bli så underskönt att komma iväg. Men nu ska jag iväg och hitta på något bra att göra tror jag ska sjunga lite känner fört u när jag inte gjort det på hela dan! :D


PS. Jag kom på att jag fick "dearly beloved"(sån underbar spellåt att jag får rysningar bara av att tänka på det) av en kompis häromdan med havsbruset i bakgrunden så den kommer jag definitivt mysa till vid klippan =)

Okej då LINN!

TYdligen måste jag börja uppdatera min blogg lite oftare så min kompis Linn kan stalka mig mera! SÅ att nu ska jag lägga upp lite bilder från Gaga konserten (eftersom det också var i popular demand) inte för att jag tog sådär jätte många men aja...




Tro mig det där var fullt sen när det drog igång det här var kanske typ 20-30 min innan det drog igång.




Innan showen dragit igång Folket som stod




OH Gaga <3



Sen var det faktiskt inte så mycket mer bilder(som är värda att se en massa suddiga och en på någons bakhuvud samt några icke så smickrande bilder som jag inte vet om min kompis vill att jag lägger ut xD) jag tog eftersom jag mestadels spelade in showen och dem klippen kan ni se på mitt andra inlägg som handlar om Konserten den kan ni läsa --->här!<---
Och jag ska försöka bättra mig med blogguppdateringen så du får nåt att läsa när du stalkar mig LINN! Men om du läste mitt förra inlägg(vilket du troligtvis gjorde) så kanske du kan ha liiite förståelse till varför jag inte gör det sådär jätte mycket xD




Okej den här bjuder jag fan på!




Åh vilken god .... kompis ;P

Youtuber That would be me ... sometime soon?

Jag är seriöst så otroooooligt taggad med att börja youtuba! Men jag vill inte göra det förräns jag åtminstonde har en ordentlig kamera! Vilket jag nu bestämt mig för att fixa, nästa lön som inkommer så ska jag gå på kamerajakt och sen jävlar ska min kära lilla youtube kanal börja användas ordentligt! Jag har velat göra det här så länge och jag har blivit så inspirerad utav många stora youtubare i USA(t.ex Shane Dawson, Ray william Johnsson och SMOSH!)som liksom bara gör sin grej och kör på't! Jag förväntar mig inte vara uppe på deras nivå nu när jag börjar men med tiden så kommer man ju bli bättre och bättre och det är något som jag kan tänka mig investera hela min fritid på inte som med bloggandet jag tycker inte riktigt att det är så kul, min kreativa ådra stimuleras inte av att skriva en massa inlägg om hur min dag vart eller mode tips etc tycker det är såååå tråkigt men ändå lite skönt när man behöver lätta på hjärtat kanske eller disskutera fram någon åsikt man tycker är viktig!



Så nu är det bara att börja skriva manus och planera locations :D

And give me love over...Love over this

Jag kan fan inte lyssna på coldplay längre...Jag älskar det bandet så mycket men deras texter slår så hårt i mitt hjärta att så fort jag hör vissa sånger kan jag helt enkelt inte låta bli att gråta! Men den låter som aboslut är värst för mig är politik jag blir så otroligt rörd utav den sången speciellt vid slutet och vem tycker inte the scientist är något helt utom denna värld..usch vad deppigt det blev!
Känns skönt dock att dem arbetar med ett nytt album hoppas på att det kommer snart då kommer jag köpa det direkt och gå på någon konsert med dem det bara måste jag göra!

Men men just nu sitter jag och väntar på att patric ska laga klart sin mat så vi kan spela lite halo tillsammans :D
Lär inte bli så mycket sömn i natt... Men va fan fett värt det!

The Monsters Ball will set you free

Igår var det som sagt Lady Gaga som gällde för mig! Showen var otroligt bra måste jag säga! Den var väldgt imponerande utan att behöva förlita sig på scenografin för att få igenom det storslagna(Men missförstå mig rätt den var också helt jävla otrolig!). Det räckte med hennes röst och oj oj oj vilken röst kvinnan har! Sweet merciful God vad hon kan sjunga! Det enda negativa jag kan komma på är att hon skulle ha sjungt sin andra stämma på Paparazzi som hon gjorde på VMA's för den är mycket bättre än originalet när det gäller live framträdnaden  tycker jag fast det är ju knappast något som förstörde showen för mig eftersom paparazzi var lika underbar ändå :D


Men sen om vi ska gå över till själva kostymbytandet och så som det har skrivits en del om så var det förvånansvärt diskret för att byta om i stort sätt mellan varje låt så gjorde hon det otroligt bra, Visst fanns det vissa kostymbyten som var megaobvious eftersom hon slutade sjunga och dem spelade upp nåt videoklipp och gjorde en intermission medans hon bytte om fast det var bara för dem riktigt pampiga klänningarna som imponerade skiten ur en!



Nej gaga imponerade mig otroligt det känns som att hennes konserter är sånna som man absolut inte får missa och som blir legender senare framöver för det här mina vänner var något helt makalöst hur globen i stort sett lyfte under slutnummret när hon körde Bad Romance eller hur varenda homosexuella kille skrek sina lungor ut när hon Dedikerade "Boys Boys Boys" till "all my lovely gayboys in sweden!" Jag älskade i stort sett varenda sekund av showen och jag kommer nog aldrig glömma den för det här var som jag sa tidigare något helt out of this world.

Alejandro



S
peechless




So Happy I could Die



Bad Romance




Aftermath

Jag kom nyss hem från Gaga med en en kamera utan batterier, stämband som snart spricker, 300kr fattigare(dock med en konserttischa!) och En med kväll så underbar och fantastiskt att den kommer alltid sitta i mitt minne och mina drömmar för evigt.

I love you Lady Gaga


My Queen

Ikväll blir det jag och Gaga!



Dead Space

Nu är det tänkt att jag ska spela det här:

Vi får se hur det går eftersom dethär spelet är ett mästerverk men jag är livrädd inför att behöva köra det själv här i mitt rum ikväll xD

Men aja vi får väll se hur det här slutar!

Oh how I want to break free!




Queen frossa just nu God damn vad jag älskar Freddy Mercury!


Inside my heart is breaking,
My make-up may be flaking,
But my smile, still, stays on!

I've paid my dues



Nu försvinner jag till Reach i Några dagar! Ha så kul gott folk men här ska det spelas Halo!


RSS 2.0