Electra Heart

My new obsession


One more fuckin´ Lovesong, I'll be sick

Accurate

Islands & Shores

 


Well well

Jag skriver aldrig här längre.. mest för att jag numera bloggar på tumblr (sjukt mycket smidigare och lättare att hitta folk att följa)(jag börjar varenda inlägg här nuförtiden med det)
Men sen är det ju så att man har sin skara folk som bara läser här och inte har tumblr och ja iförsej har jag aldrig promotat min tumblr till någon  så då är det klart att ingen läser den men iaf
Permanentlynameless.tumblr.com
Inte så svårt, jag är inte så fyndig med mina namnval på bloggarna men varför ändra på ett vinnande koncept?
Jag varnar dock känsliga tittare(läs:Läsare) från att följa mig på tumblr man vet aldrig vad jag kan lägga upp där...
Anyhow nu vart jag lite offtrack med mitt skrivande jag hade tänkt skriva lite vad som händer i mitt liv och dylikt!
Inte det mest intressanta kanske men va fan några utav er läsare kanske inte känner mig IRL?

Just nu ser mitt liv ut såhär: Jobb, jobb, jobb och lite mera jobb

Jag hinner knappt ta ledigt inna jag jobbar igen men det är rätt så skönt faktiskt jag slipper oroa mig om en massa och jag slipper tänka på en massa man håller sig distraherad och faktiskt någolunda glad, dock måste jag säga att jag ser sjukt framemot min ledighet i sommar för den kommer bli otroligt härlig!(Läs:Fantastisk)

Det som planerats än så länge är en bilresa till östkusten för att windsrufa lite med mina kompisar Johannes och Kristoffer som ser ut att bli riktigt najs 4 dagar med tältande och surfande i varberg är inte helt fel! (Surferboys oh my! 8D)

Sen kommer jag bara lyckas vara hemma i kanske 4 dagar innan det blir dags att dra vidare emot södrare breddgrader igen dock så är det ju lite längre bort än varberg, Nämligen Spanien!

Jag och 6 vänner till kommer att spendera 5 dagar i Torrevieja och bara njuta av solen, stranden och livet till fullo! Sen att vi kommer vara där just när jag fyller år var absolut in planerat jag lovar! Just nu är det just dem händelserna jag ser mest framemot, det och att mina vänner elin och linn snart är hemma med mig igen och det kommer bli underbart! Jag har saknat mina tjejer!


Mitt liv kommer kännas oändligt långt ända tills jag faktiskt är där och gör dem sakerna jag planerat att göra....
...Gud vad ytligt det där lät, seriöst jag blir nästan lite illamående. Vem fan försöker jag imponera på? Mig själv? Du som läser? Försöker jag övertyga världen att allt är ok och att mitt liv inte kunde vara bättre just nu? Seriöst det är långt ifrån sanningen, så här ser mitt liv ut just nu:
  • Jag är trött på mitt jobb
  • Jag är trött på den här staden
  • Jag är trött på alla i min direkta närhet
  • Jag är trött på mig själv
  • Jag är trött på mitt liv
Jag behöver något nytt, Jag behöver starta om, Jag behöver börja leva på riktigt.
Jag kan nog med all säkerhet säga att jag inte mått helt 100% bra eller vart helt lycklig med min existens sen förra hösten när jag trodde att mitt liv äntligen var påväg någonstans och sen föll allt ihop och jag slutade på samma gamla jobb i samma gamla stad med samma gamla människor.
Jag undrar för mig själv, När kommer den? När kommer den händelse som sätter fart på mitt liv? Jag blir 22 i år..
TJUGO FUCKING TVÅ och va fan har jag att bevisa för det? Ingenting.
Ingenting alls.
Mina inplanerade resor är inte påhittade utan dem är faktiskt bokade och jag ser sjukt mycket fram emot dem men jag är rädd för vad som kommer hända när jag väll kommer hem från dem, när verkligheten av att jag jobbar vidare på samma ställe och bor kvar i samma stad sjunker in.
Jag är helt ärligt livrädd för det, livrädd för hur hopplöst allt kommer kännas då när jag tvingas tillbaka dit jag egentligen inte vill.
Jag är fast i ett fängelse, ett fängelse jag själv byggt upp med mina rädslor och krossade ambitioner. Ett fängelse som jag själv låst mig in i och slängt iväg nyckeln.
Jag är inte den som visar mina känslor öppet, jag är den som håller allt för mig själv och jag är definitvt den som inte vill besvära någon med mina problem. Men saken är den att ingen kan hjälpa mig med det här, bara jag kan ändra mitt liv och och bara jag kan frige mig själv men den stora frågan som just nu råder i mitt liv är simpell..
... När kommer jag bli fri?

Princess

Jag längtar ihjäl mig

RSS 2.0