Oh Summertimes

Nu sitter jag här och kollar igenom en massa gamla youtubeklipp från den föregående sommaren och bara längtar som fan tills det är dags för mig att ha mina sommaräventyr igen! :D
Och ja den första filmen är inte direkt världens mest smickrande på mig men dear god vad ett år och en resa till Chile kan göra under för en människa ;)




Well here it is folks!

Min resa till Chile :)
































Dear God I miss everyone so much </3

Girls we are so Deep!

Okej, så idag har jag verkligen insett hur mycket jag behövde min Sara och min Fiya.

Efter att ha spenderat typ hela kvällen tillsammans och pratat om absolut alla saker ifrån killar till döden så hjälpte dme mig att inse en sak.

Jag har levt mitt liv dem senaste MÅNADERNA med att sitta och älta på saker som inte är bra för mig mestadels har det haft med kärleken att göra och med mitt liv överlag!
Så att nu jävlar blir det ändring på det nu kommer den stora stunden i mitt liv då jag inte längre tänker ångra att jag INTE gjorde något nu kommer fan tiden då jag ska göra det jag känner för just den stunden!

Tiden har kommit för en ny Juan, en Juan som inte längre vill vänta med att göra något eller tänka på konsekvenserna

Livet är för jävla kort varför i helvete ska jag spendera den med att älta med mina känslor
eller med att oroa mig över saker jag ändå inte kan göra något åt


Nej nu är det slut på det, NU ÄR DET FAN SLUT FÖR ATT JAG ORKAR INTE LÄNGRE!


Life's for living when are YOU gonna start?


Oh yeah

Yeah har inte skrivit här alls på sååå länge så yeah fuck it jag funderar på att kanske lägga upp lite bilder från resan and stuff men aja det blir väll när det blir xD

RSS 2.0